Search our growing knowledge base for helpful resources like articles, videos, and GIFs to master your online directory website software as quickly as possible or to learn more about how it all works here at eDirectory.com. Anything need to be updated? Let us know here!

O eDirectory possui uma API?

Last Updated: Nov 10, 2016 07:43AM BRST
Sim, a versão 9.2 agora tem uma API. A documentação será adicionada a este centro de suporte em breve, mas, até então, por favor, contate o suporte para a documentação da API e funcionalidade.