Search our growing knowledge base for helpful resources like articles, videos, and GIFs to master your online directory website software as quickly as possible or to learn more about how it all works here at eDirectory.com. Anything need to be updated? Let us know here!

Existe um Diagrama do Banco de Dados disponível?

Last Updated: Nov 08, 2012 02:44PM BRST
A partir da versão 9.2.00 do eDirectory nós temos o Diagrama de Entidade de Relacionamento disponível para usuários de licença proprietária em PDF. Entre em contato com o suporte para receber uma cópia.